Jäsenyys

KUULUUKO PERHEESEESI MÜNSTERI - NYT TAI TULEVAISUUDESSA?
Vuokatissa SSK:n Erikoisnäyttelyn 2003 yhteydessä koolla olleitten münsteriharrastajien pitämässä kokouksessa perustettiin rotujärjestön (Saksanseisojakerho ry) kanssa yhteistyössä toimiva, rotua harrastava kerho pieni- ja isomünsterinseisojan omistajille. Kerhon tarkoitus on koota yhteen omista roduistamme kiinnostuneet, pyrkiä tiiviimpään yhteistyöhön, edistää rodunomaista koiraharrastustoimintaa ja antaa tietoa roduistamme.

Toimintaa on tarkoitus muokata jäsenistön toiveitten mukaan ja käytettävissä olevien resurssien puitteissa järjestämällä esim. koulutuspäiviä, jalostus- ja kasvattajapäiviä ja muita tapaamisia. Kerho julkaisee myös muutaman kerran vuodessa ilmestyvää "Münsteri" -lehteä ja näitä nettisivuja.

Sinunkin panoksesi kerhon jäsenenä on tärkeä. Tule mukaan tekemään meille omaa rotukerhoa täyttämällä ohessa oleva jäsenkaavake ja postittamalla se sihteerille. Voit vaihtoehtoisesti lähettää vastaavat tiedot myös sähköpostilla. Sihteerin yhteystiedot löytyvät hallituksen sivulta.

Jäsenmaksut vuodelle 2017: 25€ pääjäsen ja 5€ perhejäsen.

TERVETULOA MUKAAN!


Liittymiskaavake:


liittymiskaavake_doc
lkaavake.doc
Word doc -muodossa

liittymiskaavake_pdf
lkaavake.pdf
Adobe pdf -muodossa


Kerhon säännöt:

saannot_doc
munsterikerhon_saannot.doc
Word doc -muodossa
saannot_pdf
munsterikerhon_saannot.pdf
Adobe pdf -muodossa