Ajankohtaista

WEBINAARI KOIRAN TURKIN JA IHON KUNNON TUKEMISESTA


Ilmoittautuminen webinaariin tästä linkistä.JÄSENMAKSUT ON LÄHETETTY

Suomen Münsterikerho ry:n jäsenmaksut ovat lähteneet Membookista jäsenistön sähköposteihin 16.3.2021.
Viesti jäsenmaksuista voi mennä sähköpostin roskaposti-kansioon, joten sekin kannattaa tarkistaa, jos viestiä ei sähköpostien ensisijaisesta kansioista löydy.

Jos viestiä ei etsinnöistä huolimatta löydy taikka jäsenmaksussa on jotain poikkeavaa, niin ota yhteyttä Münsterikerhon jäsensihteeriin sähköpostilla osoitteeseen jasensihteeri@munsterikerho.com.VUOSIKOKOUKSEN KUULUMISIA

Suomen Münsterikerho ry:n vuosikokous pidettiin 6.3.2021. Hallitusta hieman etukäteen jännitti, miten ensimmäinen Teams-vuosikokous sujuu, mutta ilman suurempia kommelluksia se saatiin onneksi hoidettua.

Kokoukseen osallistui 47 kerhon varsinaista tai perhejäsentä. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin kokenut kerholaisemme Vesa Nummi, joka hoiti tehtävänsä mallikkaasti. Sihteerinä toimi Tiina Aikio.

Kaksivuotiskaudelle 2021-2022 valittiin toiminnantarkastajaksi Douglas Coull ja varatoiminnantarkastajaksi Harri Hyppänen. Kerhon toimintasuunnitelma on nähtävillä toimintakalenterissa, koronavarauksella tietenkin. Jäsenmaksut pysyvät ennallaan.

Puheenjohtajan, varsinaisten jäsenten ja varajäsenten valinnan kohdalla hallitus joutuikin tositoimiin. Hienoa, että kerholaiset ovat aktiivisia! Yleensä vuosikokouksissa väki hiljenee, kun aletaan puhua henkilövalinnoista. Nyt hallitus joutui tekemään kolme äänestystä Google Formsilla.

Kerhon puheenjohtajaksi valittiin Tiina Aikio, uusiksi hallituksen varsinaisiksi jäseniksi Jenni Hirvinen ja Vesa Nummi sekä uusiksi hallituksen varajäseniksi Pasi Tyynismaa ja Piia Perkkiö.

Kokouksen lopuksi esiteltiin kerhon jäsenten ensimmäisen KAER-tuloksen sekä KAER-kokeen ykköstuloksen ja valionarvon saavuttaneet koirat. Palkinnot jaetaan SSK:n vuosikokouksessa ja/tai syyspäivillä.VALERASKAUSKYSELY

Münsterikerho suorittaa kyselyn narttukoirien omistajille valeraskaudesta, ja sen mahdollisista vaikutuksista koiran elämään.
Vastaa alla oleviin kysymyksiin, ja lähetä vastaukset sähköpostilla jalostusneuvojalle Kaisa Mustoselle osoitteeseen kaisa.mustonen@kinnula.fi.

1. Miten nartullasi on kiimat:
    - kiimaväli suunnilleen
    - onko säännöllinen?
2. Onko nartullasi ollut valeraskauksia?
3. Jos nartullasi on ollut valeraskauksia, niin miten pitkän ajan kuluttua kiimasta?
4. Haittaako normaalielämää?
    - asteikko: 0 ei ollenkaan – 5 haittaa todella paljon
5. Miten se vaikuttaa koirasi harrastuskäyttöön?
    - asteikko: 0 ei ollenkaan – 5 haittaa todella paljon
6. Onko valeraskautta hoidettu lääkkein, ja onko lääkitsemisestä ollut apua?
7. Jos koirasi on pentunut, onko se vaikuttanut valeraskausoireiden esiintymiseen?
8. Koiran rekisterinumero, ikä ja rotu

Kiitoksia vastauksestasi!